Bra ord fr. Winnerbäck

Stackars mannen med medaljer
som bara putsar sina minnen
han sitter tyst bland gammalt skrot
Kan inte se för allt sot
att ingen sitter mittemot

Stackars hon som flyter med
som aldrig lärde sig ta sats
Hon som ägna all sin tid
åt nåt hon inte ville bli
för det var bara där det fanns en plats

Stackars den som inte bryr sig
Stackars dom som aldrig tyr sig
till andra än sig själva
och stackars fåglarna i bur

Och stackars dom som stänger in sig
hundra dagar utan heder
Ja stackars dom som lever så
stackars dom som tittar på
hur märkligt kan man må

Ja stackars han som aldrig kämpar
Han som säger stackars mobb
Han som hamna först i kön
och blev så nöjd med sin lön
att han glömde sitt jobb

Stackars den som inte bryr sig
stackars hon som aldrig fryser
och alltid får vad hon vill ha
Ja stackars hon som har det bra

Stackars hon som ville opp
men inte började från början
I skara står en man
som låter henne trampa på
och skrapa ansiktet i gruset

Ja stackars han som aldrig gråter
fast han släpar på ett höghus
Vad är det ingen ska få se
som ingen inte redan sett
och vart ska det där huset

Stackars hämmade lakej
och stackars dig och stackars mig
Det är en konstig värld vi lever i
ja ingenting är vad man tror

Att palla äpple ;0)

Att palla äpple kan nog vara något utav det roligaste jag gjort på länge ... Kunde dock varit liiiite mer smidig --> fick visserligen tag i ngt kilo ... äpplepaj någon?! ;0)
Badtaste-festen toppar även den, best of summer-08-listan! Bjuder på dessa bilder ... SÅHÄR skoj hade jag!
Thanks clasemates!











Tack för mej!


"Att leva imorgon ... .. och igår."

Det är så gott ´å drömma ... kika på möjligheter, planera och visualisera terängen dit. Vilket är nästa steg?!
Nu vill jag bara att hösten kommer igång, ser fram emot studier på stadbiblan, i föreläsningssalarna och i soffan in på småtimmarna. Träning och jobb, mys på kvällarna och festligheter som sicker ut och gör helgerna så speciella. Vardagen är bekväm ... inte den där tråkiga vardagen, utan fortfarande den med happenings.
Längtar redan efter nästa skidsemester, då pjäxorna knäppts upp efter första soliga skiddagen, hakan är röd, bena möra, afterskiin har dragit igång och fatölen är fastlimmad i handen. WUNDERSCHÖN. Tokplanerar solsemestern med Yoyo & C:o och inte tala om julen med familjen. Men frågan är nu; Varför lever vi ofta "imorgon"?! OKLOKT ... egentligen.

Idag är det onsdag, halvtråkigt väder, men trots det relativt behagligt. Mysigt. Sitter i soffan med tom frukostbricka, en sipp kallt kaffe på botten av koppen, datorn i knäet och nyhetsmorgon på teven. Redan hunnit upp en sväng på Gallberget, kört maskiner i tvättstugan och umgåts mé underbara "grannen" över en frukost. Snart är det inhandling av groseries på schemat, därefter lite jobb innan startskottet för nollningen 2008 avfyras. Nu jävlar NOLLOR, ni har tio tuffa dagar framför er! ;0)

Fast nu tar vi "en dag i sänder!" Smått jobbigt med en viss inre stress över jobbet och även planeringen för kommande veckor .. .. . Är det "viktigheten" och viljan att göra kanonbra ifrån mej från allra första början som spökar, har jag kanske för höga krav på mej själv?! Ah, nu är vi tillbaka där igen ... i morgondagen. FAN, Stop worrie ... go with the flow! Allt är ju egentligen superintressant och jättekul. Why should I create drama?! `

`Å sen tillbaka i tiden ... Vill jag tillbaka?! Svar ja; fast som ytterligare självständig varelse (i dubbel bemärkelse). Fortfarande på egna ben, dock nästa gång med demokrati gällande matval, studier och sovplats. Diktatur över den egna livsstilen gäller om Amerika hamnar på schemat i den snara framtiden. Visst var det underbart, men så otroligt mycket annat att hämta, just på mitt EGNA vis. LÄNGTAR!

Men dags att leva nu! BLIR ARG, Varför alltid så filosofisk och känslosam?! Well, that´s me, and in fact, I Love IT! :0)

"Miss. Anpassad"

Helt rätt, socialt missanpassad. Tycker så otroligt synd om människor som ständigt är sura och dessutom otrevliga.
Ansträngningsgraden är för tusan uppe ´å snuddar toppen ... inte i att vara trevlig, schysst, utan i pure otrevlighet. Usch.
Tråktypen lägger inte heller märke till deras egna, bittra humör och vilken påverkan "det sura" har på omgivningen ... de tycks inte förstå att deras tragiska liv faktiskt smittar av sig. Snälla människor --> Le och sluta "spotta" på folk som faktiskt tycker det är skönt ´å skratta, sprida glädje och samarbeta. Fast idag gav ni oss allt ett gott skratt. Thanks.

Ännu värre är det dock när människor inte kan ta åt sig komplimanger, utan bara stöter bort dem. Då de aldrig vågar säga ifrån, synas och påverka. Kryp ut från kojan, vi lever bara en gång.
"Otroligt god mat, verkligen" .. .. .. .. . . "Äsch, det var väl inget märkvärdigt."

JOO, VI ÄR MÄRKVÄRDIGA! =0)


Update 22:25

" En bra förebild är en person som utstrålar trygghet och självdistans, som kan bjuda på sig själv och inte strävar efter perfektion."


RSS 2.0