Update; 16.50, påskafton.

Snö, ännu mera snö ... hehe. Hade verkligen, verkligen hatat det ifall det inte vore så mysigt ändå. Men hallå, denna tiden på året är det nog trots det, något att verkligen inte gilla. Nä, fy tusan för de vita kristallerna mitt i påsken ... hade ju värsta planerna med picknick i Ale, tandemflyg å´ lite granna konstrunda med familjen. Men icke denna påsken! Nästa kanske =0) Det har bdock blivit andra trevligheter, som lite inrednings inhandlig me mamma på stan! Piffat till båda toaletterna med lite nya handdukar å´ljus från Boudoir, Jättefint! Fick även en lite påskpresent till min egen lilla lya ... längtar hem ´å pilla i ordning lite! ;0) Saknar även mina Musketörer som i metropolen, The Rock! `Å hur mår ni idag, om jag får fråga?! Va Tivoli, tivoli?! Hope so!

Sitter med psykologin, har tagit igen mej 6 kapitel nu, och är riktigt stolt över mej själv. Duktigt såhär en "påskafton"! Sitter även och kolla på lite Kiteutrustning, snart dags juhe! Hoppas det blir av iaf! Det bara måste ju bli så, bor ju i Halmstad nu! Blir att kila ner till surfshopen nästa vecka och checka läget! Hehe. Hurry hurry summer! Inte helt fel att gå på vågsurfing igen .heller.. Hoppas du följer med ut snart Alex?! =0) Kommer dock inte bli vågor som vid North Shore ... men nästan, hehe!


         

Snart blir det promenix med Andrée som också är hemma i staden och kanske, mycket kanske en sväng om ikväll ... men det lutar ju faktiskt åt hemmakväll med syster. Mår ju forfarande inte Top Notch, precis. illa, typsikt att det är röda dagar ... annars hade jag kunnat åka ner ´å fått viruset svart på vitt. Men får vänta ut det och om det inte blir bättre, kolla upp det, Buhh! Imorgon blir det iaf heldag med töserna, looking forward! =)

OM jag saknar det .... SOMMAR?! Tjohoo ... vart är du?


Att bara vara

"Det kanske inte passar sej..." att jag låter bli att uppdaterar ännu en dag! Nä, faktum är att det gör ju inte det. Det passar sej kanske inte alls. Så därför greppade jag nyss datorn, satte mej i den sköna fåtöljen och tänkte börja knappa lite lätt på bloggen. (Vad säger ni om det mina musketörer?) Sidan har ju förtusan nästan grott igen ... på tiden för en vårrensning. Är ju trots allt vårdagjämning. Märks dock EJ på snöovädret ... men va tusan, vi kan ju låtsas!
 
Förutom vårdagjämning så är det långfredagen, vilket känns väldigt lustigt, men påsken är ju tidig iår. Å´ eftersom allt detta inträffar den 21 mars, så är det även min kära pappas födelsedag! Grattis Steff, hoppas du gillade mysdressen ´å tofflorna! Hehe.

Sitter och smälter den sena, underbart smaskiga, påsklunchen med lite klassiskt i bakgrunden. Både mamma och pappa joinar mej ... att bara vara är så ruskigt gött och förstår inte varför "det" bara inträffar på besök hemma i Ystad. Visst brukar jag softa hemma i Halmstad, men att bara vara är en helt annan grej hemma hos föräldrarna. ´Å att bara få komma hem och träffa allihopa är så soft. Specielt när man haft feber till ´å från i snart fyra dagar ... Förtår inte vad det kan vara, men hoppas verkligen att jag får lite energi snart igen! Please! Jag äter ju mina "5 om dagen". Hehe, men som alltid, I´ll survive. Ganska mycket nytt nu dock, kan ju vara det ... nya allergitabletter, fått glasögon igen, koppar, snabba temperaturskiftningar ´å för lite kläder ...(hehe, där lät jag gammal) mkt i skolan och sommarlängtan! Haha. Veti tusan ... tänker inte klaga mer i alla fall. Let´s move on!

Ah, fick nyss ett taxiärenda, dags att hämta Syrran ´å Konrad nu!
Men, vi hörs snart igen, så gråt inga tårar! =0)

PUSS ´å Glá påsk, Sophie

Zlatan!

Idag har vi finbesök från metropolen Klippan i stan ... Inte vem som helst utan allas våran underbara Zlatan! Alias Zladdie-boy! Visst har vi förstått att den kaxiga lite smårunda limpaformade byrackarn tycker om att ha näsan i vädret och spartsera stolt med sin matte, Muskott 3! Men vad vi inte tidgare har fått svart på vitt är faktiskt taget att Klippans atmosvär influerar den lille jycken i större livsfrågor; som i etik, religon och ras. Hehe!
Att det första gull-hunden gjorde utanför stadens bibliotek var att skälla illsket på en oskyldig liten nigress ... visar vart han står å´ även hur pass påverkade vi blir utav vår sociokulturella omgiving. Men FAN va vi gillar dej ändå, världens bästa Jycke, tillhörande världens bästa Matte!

Tack för oss, Sofia & Sophie (Muskott 2+1)

Over n´Out, Peace, Love and Understanding --> the psycology of what we´re reading right this moment! Miss you!

Friends, like you A LOT!

Frågan är nu; OM det kan bli bättre?! Först å´ främst så har jag hamnat i faktiskt nästan världens góaste klass, helt underbart gäng! Yes, Especially You Two, Musketears! ;0) Å` sen följde underbara Lisette (kollega/kanonvän) och även otroligt härliga "Classe" med upp till Halmstad och påbörjade studentlivet ... Å´ inte nog med det så fanns redan klockrena "Nettan" på plats här! Å´ påköpet av sistnämnda fick jag Oskar och Jonas!
Helt sjukt kansigt att alla "endar up" här! =0) Looooove it!

Och nu till det helt egentligen OTROLIGA .... ytterligare två MKT góa vänner har tankarna på Halmstad till hösten! Tänka sig att jag snart har hela bunten av mina allra mest omtyckta filurer här! Kan man önska sig mer?! Nä!
Visst finns det några góbita kvar på hemmaplan å´ i Malmö/Lund ... men er får ja hälsa på ofta! =0)

Jaa, i alla fall, ville bara uttrycka min glädje!Tack för att ni finns!

Puss å´ Gónattkramar,
Sophie


18.05 (update)

Otroligt trött, å´ faktiskt grymt tråkig, måndag. Sånt gillar vi egentligen inte, men tråkiga dagar är något som måste levas med om onsdagar - söndagar ska toppa "lovely-skalan". Det kan ju inte alltid vara roligt, Älla?! Relativt skön dag egentligen ... å´känner verkligen för att bädda bort täcket från sängen, krypa ner i soffan med en stor kopp te och kolla på en utan tio DVD:er som inhandlades igår ... bara mysa. Ja, fast egentligen var det Ja, ... mitt överjag påstår att jag ska packa träningsbagen å´ promenixa bort till SATS för att få pendel på några vikter å´ värma upp stretchmattorna med mina specialövningar. Så ja, det är väl dit jag ska nu, eller ja snart iaf! =0)

Igår kikade jag på "Isprisessan" ... krängde godis å´drack blåbärsramlösa ... å´efteråt fick jag värsta rycket. Inom Fem var jag fullt klar för en löptur på Östra ... öppnade dörren vid 17 å´ kom hem igen 18.35 ... Hehe, det blir en lång runda ... dock inte löpning hela vägen ... men SHIT va skönt! Blir ju grymt irriterad att man inte lever som man lär å´ att man inte heller alltid gör härliga saker som man känner för ... Hehe, Ut å´ löpa borde man göra oftare! Men, inte så konstigt att man varit dålig de senaste halvåret ... det har ju varit freezing ... men Welcome Spring! Att komma ut å´ träna ska bli helt sjukt skönt!



Imon blir det inhandling av nya Sneakers (Hehe, Thanks!!!--> http://store.nike.com/emeastore/?ref=http://www.nike.com/nikewomen&sitesrc=euwomen#,en,,url;stage,prod_grid-309118-309402-161438////0--0/|3 ) å´ förhoppningsvis en gó hoodie fr. den nyöppnade Gant-butiken här i staden! Äntligen så "sneakers/hoodie-årstiden snart här !!! Love it. Sen blir det förståss idrottsartikelseminarium, "K-test" (fråga mej ej varför, tekniskt/fysiskt omöjligt), plugg på biblan, fika mé Tina å´ mus + Gossipgirl mé Nettan på kvällen! Längtar juhe faktiskt till morgondagen ... hehe, å´ som Chockladpulver på Latten, ska det ju även bli Niiiiiice shining Weather! Ut å´ rulla kanske, eller va säger du Jojjo?!

Puss på er och ha en fin kväll, ... För det ska jag ha! =0)

Over n´ Out, Dophy

Tatuering?!

Personer i omgivningen börjar få mej att ta upp tatueringsfunderingarna igen ... Hm, va säger ni om det mammsen å´ pappsen?! Smile. Hehe, jag lovar att den blir fin i alla fall, något som associeras med mej och förståss ngt som jag verkligen tycker om å´ på ett ställe där inte många ser den *tihi*. Eller Näe?! Jag vet inte ... kommer nog ta något år till innan den sitter där, men tatuering ska jag ha! Älla?! Det kanske egentligen inte är meningen med tanke på att varje gång jag bokat tid så har det kommit något ivägen ... framflyttad tid så att jag skulle hinna leka lite på vågorna eller benbrott + kvaddad fotled dagen innan en annan tid, m.f ... Nä, det är nog inte meningen egentligen!? =0) Det tåls att fundra lite till på ... men vad jag vet med (nästan) säkerhet är att den ska se ut cirkus som nedan (med lite korrigering av proffshjälp) och placeras antingen på foten eller höften. "M:liknande saken" står för jungfru (som jag är) å´ påbyggnads S:et för många betydelsefulla platser, personer, figurer å´egenskaper. Solen däremot kanske ska plockas bort ... annars symboliserar den bl.a, sommar, liv, golden state å´värme.
Hm, Vetifan, va tycker ni?!


Plugga vá det JA!?! ;0)

Johanna, att du alltid ska ha rätt ... ;0)
Jag gillar juh dej också, Puss puss.
Men enbart för att du är 100%-ig med
Björn Gustavsson! Hehe. Eller ska vi
kanske börja kalla honom Alkis?! Nä!
Så sjukt gó, Pojkvänsmaterial?! Eller
kanske ännu mer killarna på gymmet?
Näääe. Eller?! Jag vet inte, vet du? Han
på proteinpaketet? Vetifan, ganska seg
nu såhär på morgonkvisten ... gillar ju
inte att jag måste leverera i plugg just
nu ... å´ helst ska det liksom vara hyfsat
ok prestation också, läser ju på högskola.
OM vi é góa?! Sjuuukt Goá! Söndag om
40 igen, sinnes vad tiden går fort ... fyra
år tills vi får lov att fria nästa gång ... lagom
Näee, 8, 12, 16 ... Låter bättre. Multa benet!
Vettifan, funderar på att sagga ner mej i
soffan å´ kika i metro eller sportbladet ... 
eller kanske ännu bättrem snaaigla lite?! 
Näääe. Usch! Ska nog bara hitta förståndet,
som har sprungit vilse å´ försöka skriva
klart det där möget ... I dislike stud,
saturday evenings ---> Very much!

Over n´ Out, bara lagom skadad idag.

image148



RSS 2.0