Remember BEX?!

Gott med grillat, tänkte vi. `Å visst tusan var det så. Med sin nya grill tillagade BBQ-master något i särklass. Mui Bien Henke! Lite vin blev vägledare till "ett ´å annat", `Å jag måste säga; Jag är ruskigt imponerad över kvällens talang, den var ju verkligen inte liten iheller. Ut från skafferiet langades resten ut. Lite HÅNGELSUGEN man blev, nästan lite farligt faktiskt. Visst är man ett stort fan av  "spontanfester", sådana får det bli fler av, ´å det är mycket snart!

I´m Lovin´ it.
Sup ´å svälj, trevlig helg.

 ... härliga minnen, precis så som livet alltid borde vara! Saknar dej underbaring!
Kom upp ´å våldgästa NÄRSOM!

Nyp i häcken! ;0)
Sooooophie

                    

Trött, snorigt, segt ´å hostigt ... I dislike.

... Nu börjar det faktiskt bli liiiite segt, kan man inte bli pigglin snart?! Vaknade igen med seghet i kolan, snorig näsa och tjock hals. Nu är det inte OK längre ... tycker jag. Vill så gärna komma igång och träna, så skynda på ... bli frisk! Sitter hemma i soffan, kollar på nyhetsmorgon ´å dricker cappuchino, som vanligt. Mysigt. Hade gärna suttit här någon timme till, men dagens schema tillåter endast chill några fjuttiga minuter till. Dags att kila vidare till seminarium sen, idag är det dags att labba ... Wieha. Därefter blir det IF möte ´å labrapportskrivning. Urk; Fullbokad ... känner inte för att vara det idag ... menmen, What to do?! Nothing!
Ikväll blir det Morfars-mys mé tjejerna ... kilar dit vid 20 ´å tänkte mysa ngn timme ... längtar! Medan alla andra går på Kåren, så tänker vi chilla i den góa oranga soffan ... We like!
På fredag är det mys mé Nettan, ja i samband mé klippning (Ohhh), på lördag kommer kära familjen på besök (Saknar er), ska bli supermysigt att träffa er igen, synd att ni inte stannar lite längre! Men en annan gång!

Nu måste jag rusa ... dra på mej strumpor, huddie ´å jacka ... ´å börja promenera till Jojjo!
Ah, men innan dess 2000 mg panodil!
Ciao


. . . långt vs. kort. (?!)

... det är ju frågan?! ... Står inför ett väldigt viktigt beslut och är ganska kluven. What to do?! Inte klokt ... "det är världslig sak", (som Karlsson på taket säger till Lillebror om ångmaskinen) ... så varför suga så mycket på det valet?! Det är la bara låta Nettan gå lös med saxen, eller?! Jo, jag tror nog att det blir så i alla fall! Lite förändring är bara skoj! Kanske något i den stilen?! http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=6490&month1=1&pg=1&styl1

Har pluggat mest hela dagen och förstår, nu såhär i efterhand, inte varför jag fått tummen ur röven och börjat läsa tidigare?! Det är faktiskt intressant och skulle gärna läst lite till om ögonen inte hade svikit ... John Blund har precis börjat distrahera mej ... han sitter som vanligt och småjäklas ... drar mej i armen, släcker lampan ´å hoppas innerligt på att få mej i säng. Pyttsan, trodde han ja! Så lätt lockas jag ej ...

Inte idag i alla fall .... vet med mej att tankarna bara kommer knuffas i skallen och tävla om att få mest uppmärksamhet ... Trots mycket trevliga funderingar, förhoppningar och idéer, så har jag bara lust att somna på Nolltid ikväll ... hade varit så skönt! Men, det är med att somna på beställning har aldrig varit min starka sida. Ju mer jag tänker på att jag måste somna, desto svårare blir det och för varje gång jag kikar på klockan tar det 15 minuter längre tid för mej att somna. Det är ingen lätt match ... Något tips, Någon?!

Imorgon blir det att beta av ytterligare två kapitel i boken ... Looking forward!
`Å innan jag säger gónatt ... --> Saknar er ´å älskar er ... Det finns inget vackrare.

Sakta ner.

I julas fick jag två böcker av min mamma. Den ena var "en härlig bok" av Mia Törnblom och den andra var "Slow- lev livet långsamt" av Carl Honoré. Två riktigt bra böcker ... viktiga böcker. När familjen satt på planet till Barcelona började jag läsa "Slow" och efter en månads lusläsning, funderingar och eftertanksamhet så ser jag verkligeheten ur ett lite annorlunda perspektiv. En känsla av mjukhet, energi och nyfikenhet har ploppat upp när jag ser på vardagen. Allt löser sig ... ta det lungt, njut och upplev omgivningen. Haha, Jo visst hörs det en aning flummigt, men ett tips från coachen i boken; Ät långsamt, arbeta långsamt, älska långsamt och upplev långsamt ... allt blir klarare, enklare och härligare. Haha, har faktiskt utan större ansträning börjat tillämpa "slowfilosofin" ... den bara smälter in i en. Läs boken, otroligt bra läsning!
Idag är många skadade av farten ... många går ifrån matcher när det är fem miunter kvar för att slippa all kö på parkeringen, slänger i sig micrad mat på 3 minuter och beställer taxi hem från restaurangen när de precis fått in efterrätten - aah, vad tusan är det vi har så brottom till?! Sakta ner för faaan!


FANTASTISKA ÅRE 2008

Almost ... Back in Business. Krävs dock någon timmes mer vila! Eller dagar!? Men, vad som är säkerställt är att varenda blund och gäsp är mycket väl värt kvalificeringen ... Åre 2008 smiskar det mesta i min omgivning à Vilken vecka ... Tack allihop! Ligger hemma i soffan med halsont, förkylning och extremt kämpande med att förtränga 4 kapitel i psykologiboken som borde läsas. Snarast. Blundade gott till kl. 11.45, vilket även det slår många rekord ... behövde utan tvekan sova ikapp och det bästa hade antagligen varit om jag hittat tillbaka till sängen inom kort, kurerat mej och piggna till! Studierna får bli att bita i imorgon, boken försvinner ju inte precis! Nä, ska hämta mej en latte ´å därefter sätta mej igen för att skriva lite om det manliga könsorganet. Ja, varför just det, det undrar jag också! Hej så länge ...

              


`Å så var det ju det där med Snoppen ... varför all uppståndelse kring den lilla figuren?! Efter en veckas infektion av överraskande bilder på Peter Niklas:ar i mms, i kameror och "in real life", så är vi utsatta tjejer något allergiska mot denna syn. Grattis, ni har avskräckt oss och fått oss leva i celibat, åtminstone några veckor framöver. Nöjda?! När krafterna är tillbaka blir det att plocka ihop år 2009´s väggkalender; "Kalendersnopparna"! En sådan chans kan vi INTE missa ... där finns stålar att fiska!


Tack vare Fjällvattnet så har jag personligen överlevt resan norrut. Vad hade jag gjort utan det vid mördarelukt i kupén på tåget, låg humor vid matmordet, heta stunder i bastun och med spagettistrå i halsen. SHIT, vågar inte ens tänka tanken ... katastrofala följder har tack vare Fjäll- H2O förebyggts. Frågan lyder nu; Hur tusan ska vi nu klara oss utan vattnet?! ... vi är ju beroende av de där jäkla stråna. YOU to BLAME, Dasken! Saticfied?!


Förutom fjällvattnet så har vi intagit en hel del alkoholhaltliga drycker ´å KUNG på den fronten har allas, våran egen Bocaj varit ... Ruskigt impad efter återställningsshotten Minto kl.8.30 på mornarna, pimplandet på Skutan och hävningen öl på Afterskiin! Inte en minut Sober, mest ös 24/7 ... This week did change our picture of you // Töserna i stuga- D! Tur att jag har dej i hus 17! Kom gärna upp ´å pilla öra snart!

              


 


Ytterligare avslöjning i personligheter har påträffats ... Att IVP07 kan leverera 14is-fest fanns inte med på kartan innan avresa mot Åre. Att heterosexuallitet är att räkna med är inte heller längre att räkna med. Att Johanna är kung i röda backar kunde vi inte ana. Att Fia tappar stadgan efter 2 cider ´å showar med garv i backen (kunde vi dock ana) Att DäckiDee har "fredagsdansen" i sig, men dissar utgång är något nytt.  Att räven gillar dans och tuttar skålar vi för och slutligen att Tommy bara gillar Góoooa tjejer. Ja, det vet vi nu!

              


Åre 2008 har varit en klass för sig! Tack för en FANTASTISKT bra levererad resa, med lagom mycket Chill .... På DEN! Allt jobbande med stationsspan, satte pricken över i:et! Eller Neeeeeeä. Kanske! Har varit Riiiiiktigt gott att lära känna alla liiite bättre! DÖDSLILA we like! BRRRRR ...


Over and Out,


XXX


Tåg mot ÅRE kl.19.

Yeahaaa, redan dags, inte klokt vad tiden går fort! Men det  är väl det ... orkar inte längta längre nu! Ska bli så härligt att åka skidor igen och förhoppningsvis utan att gå sönder denna gången! `Å där på givetvis fest ... Ojoj kommer bli sinnesgalet! Akta er --> Här kommer DÖDSLILA, riiiiiiktigt giftigt! Eller vad säger ni?! Vi ses på bussen ´å tåget, mi Classmates! Peace n´Love!

Grus i maskineriet?!

Knasig i skallen, fast vet ej varför ... ingenting är knas, men ändå känns det som allt krockat ... Ehm?! How to solve this problem? För det första är antagligen spår från julledigheten kvar ´å softar ner skallen, på det psykologin som drog igång i förrgår, som grädde på moset ... jobb att tänka på, + planering gällande idrottsföreningen, även fyra kapitelintroduktioner som Åregänget kommer missa nästa vecka, packa väskan ´å sen lite annat gott som ligger ´å gnager i hjärnan ... kan inte riktigt komma underfund mé mina egna känslor på vissa plan .... `Å ja ... Ehm, fast tänker jag ett steg längre så är INGET ett problem ... Julledigheten va grymt härlig, psykologin är underbart intressant, det är skoj att skyllta om på jobbet, IF-planeringen är jätteskoj ´å jag är JÄTTETAGGAD för Åre-08 ... + att det faktiskt känns ganska soft på känslosidan. Så varför tänka så mkt Dophy?! Alltid same, same ... Just keep on goin´! Fast SHIT ... va mkt vi måste läsa ikapp nästa v. Ahja, tar vi det nu eller efter!? Hur jobbar vi liksom där?! Nop, dags att hämta tvätten, hoppa in i duschen, svira om till första McKår iår ´å börja smaka på lite vin! Yeah ... Lite mys här, fest hos Tobey ´å sen Rock på McKåren! Ännu en kväll mé i Lovelt DÖDSLILAS tecken!

PUSS

Äntligen psykologi

Visserligen har pedagogiken och folkhälsan varit av otroligt intressant, men känns som om psykologin kommer överträffa båda tillsammans. Så grymt jäkla skoj ska det bli! Riktigt bra föreläsare, feta böcker och lite att bita i, hoppas det börja kännas lite högskolekänsla de närmsta veckorna! Har varit kraftigt duktig på att skjuta upp saker till sista stund, förhoppningsvis kommer psykologin kännas mer jämn då man måste plugga desto mer. Va nyss ´å hämtade böckerna på från Adlibris ´å ska nu börja bläddra lite, därefter hoppa bort till Jojjo! Dags att lösa lite instuderingsfrågor ´å förbereda lab-tillfälle snart också. Imon blir det dock jobb, dags att fixa ny marknadsföring igen ... skoj att va lite kreaktiv! =0) Sen kommer leveransen från Ilva också, finally får jag en soffa ... Inflyttningsfester drar snart igång mé andra ord! Yeah, mé start på ons då töserna kommer över innan McKåren ... det blir förhoppningsvis lite McFest ´å McDans .... men vi måste ju spara krafter till McÅre! ---> Naw, kommer sakna dej i stugan dude ... ska fylleringa varje dag! promise! Hehe. På torsdag blir det trevligt besök från McYstad också, ska bli nice!

Good Bye for now


Morgonmys mé Underbara Jojjo!

Insoffnat på Kristoffersgatan 7, efter en nödvändig sväng om "Maxi-is THE shit"! Kylskåpet på B.17 var ganska magert denna monnen, nästan så jag skämdes för mej själv. Men palla handla en lördag, Nä!
Jättesoft att umgås mé Jojjo, alltid lika bekvämt ´å nice ´å roligt! Nu kränger hon köttbulle- och kräftstuvningsmackor, Yummie! Själv krängde jag nyss frulle, så "lunchen" får vänta Liiiite till! Blir nog laxsallad om jag känner mej själv rätt. Är dock absolut inte värd något sött idag ... Inte förrens hemtentan är Done ... Sinnes att jag kan skjuta på det så ... "Det löser sig alltid"!
Vandrade hem med Tobbey ´å pastalåda inatt, trevlig diskussion mé värmande pasta. Har dock cyklen ... efter  händer fulla mé mat igår ... priset får jag betala sen ... i form av promenix ner till staden.
Härlig afton hos Cajsa igår. Verkligen Älskar IVP07, Tack  för att ni är så góa, töser!
Har kommit på en sak också; Nu struntar jag i "det",

Ey, nu har Jojjo käkat klart, dags att "hit:a Bolmens" ...
Längtar redan till kvällen; Söndagsmiddag (Hehe, pannkakor), Singing Bee & andra galenskaper som brukar tillkomma! `Å aah, undra nu hur Fialotta jobbat?! =)


Puss & kram, Sophie


BooOoooops!

Tillbakablick; "Tyvärr är det alldeles för ofta vi tjejer ser negativt på oss själva. Rumpan är "för stor" i alla jeansen, finnarna lyser som stopljus mitt i pannan, "OM jag ändå vore 10 cm längre", Usch; bad hairday idag IGEN ... Det är patetiskt, vi borde vara glada för varje ny dag som gryr. För ännu en dag att njuta av livet - precis som den vi är. Men, visst är det helt naturligt att ha en dålig dag då och då, och tycka allt är pest och pina. Fine, men det får absolut inte bli en vana. Istället borde vi på morgonen, då vi vanligtvis rusar förbi spegeln, stanna upp och ta en rejäl titt. (På hur vackra vi är!) Men, vad upptäcker vi då? Vi uppmärksammar att det ena bröstet hänger lite mer än det andra, aaah, typiskt. `Å vart i helvete går nu gränsen för "hängbröst"? Här kommer ett tricktips; Lägg en penna under brösten. Trillar den ner på golvet, så kan man andas ut, fastnar den däremot så är det avgjort; --> Hängbröst! Skönt att pusta ut, men ´å andra sidan - Det är förtusan kvinnligt med hängtuttar!"

Eller INTE!? =0) Jag minns gästföreläsaren på folkhälsan ... Inte OK! Eller va säger ni, Musketörer?!


    

DON´T ASK - Not gonna answer!


Keso ´å DÖDSLILA

Grovmacka mé Keso och BANAN?! Jaa, visst tusan, det kittlade dödsskönt i kistan! Tillsammans med den saliga blandningen är det fest med Robbie Williams, Cappucino och givietvis IVP´s "Nya"; Bloggen! Fejjan har ju strandat och istället är det Bloggare Bob som njuter i det svalkande vattnet! THIS is future ... WE do believe in! FRÅGAN är ju; hur vi jobbar IVP07-hemsida?! Hade ju werklich inte varit annat än FETMA, Hallelulja!
`Å Hoj, vet ngn om det blir IVP-lir i Hallen idag?! OM?! Så får någon gärna ge info snartast ... eller kanske borde hålla mej på SLOW-nivå lite till ... iallafall till efter ÅRE ... somliga klantar till det någon vecka innan avresa, frågan är juh hur DU tänkte där?! Inte lätt att sitta still med myror i baken?! Som vi IVP:are har!
Samma visa gäller det vid fest ... hade ju bestämt VITT en tid framöver, men det slutar alltid likadant --> I den DÖDSLILA färgen! Bra mycket bättre än skitvit, må jag säga! Skål! ;0)
Det ligger i luften, det där med helg ... OTROLIGT skönt! Har ju sista skjutet kvar på hemtentan, men med liksom andra skjut ... väntar jag in i det sista, där góbitarna framträder! Kvalitet framför kvantitet. En lag som däremot inte verkar på stadsbiblan varav 2 av (7 gånger 60) är effektiv tid ... vilket motsvarar 5 timmars kvantitativ tid ... Haha, Måndagar fungerar däremot annorlunda, där enbart 1/7 är effektiviserat! Vänder vi på steken så utgöäll r biblan en otrolig mängd kvalitet i struntsnack .... En annan hobby vi har! THAT we like A LOT!
Ikväll tar jag paus från IVP-livet ´å återgår till Ystáatmosfären. Taco ´å asgarv -->verkligen inte helt fel, det heller!


I´M IN LOVE

Kan omöjligt sluta le, skrattar för mej själv på gatan och människor stirrar på mej som om jag vore från en annan planet. Allt är så lätt och jag kan otroligt nog inte tänka något negativt. Vadå Ögongodis?! Som i en "FÖRTROLLAT" bra film!



Almost there ...

Nu har jag suttit still på tok för länge ... börjar få abstinens ... är i STORT behov av att få dansa snart! Relativt enkel hemtenta som kräver otrolig motivation, då jag mycket hellre pillar i lägenheten, zappar framför teven och läser i veckotidningar. Detta är dilemmat för mej som student .... HELP! What to do?!

Egentligen "borde" jag plugga ...

Åt helvete med studier och den där, faktiskt, tråkiga hemtentan ... för en liten stund iallafall! =0)
Mobilen på alarm kl. 07 och fötterna i morgontofflorna runt 09. Ah, precis som vanligt ... inget har förändrats över jul! Det är hälsosamt att Snooza, en riktigt bra vana om någon frågar mej. Att ställa klockan på sju som en liten förfrågande "check", om man kanske känner för att börja dagen redan då!?! OM inte, nä ... enkelt ... då är det bara att blunda igen, fortsätta dregla på kudden ´å drömma! Ja, varför ska man alltid drömma runt 6-7 på morgonen?! Det gör ju allt mkt svårare ... ´å det är troligen den största anledningen till att Snooze-ing är så vanligt. Det går helt enkelt INTE att stiga upp med stark nyfikenhet i bakhuvudet ... om vad som komma skall. Only one thing to do ... Keep on dreaming!

Dags att återgå till studier, så jag får något gjort innan onsdagsfikan mé Lisette!

Over and Out!
/Sophie

Ville bara säga ... =0)

Egentligen borde jag sova, men det är mycket här i livet som man borde göra. Fast om man inte känner för det så ska man helt strunta i det. Just i detta tillfälle så vill jag helst av allt springa till Fialotta ´å ge henne en fet kram och därefter "Lua" bort till Jojjo ´å ge henne detsamma! Är så OTROLIGT glá som har något så fint!
Ibland är plugga, gå upp ut sängen och städa "borden", som man inte alltid känner för, men som oftast får en att må kanon efter att ha uträttat. Det är där riktiga Fetma-kompisar kommer in i bilden. Liknande en hockeyklubba på "Bambihal is", som stöttar och hjälper en det pyttelilla, men nödvändiga, som saknas till fullständig balans. Allt blir så mycket lättare med er runtomkring! TACK. Försöker plancera ut små "kärleksförklaringar" lite här ´å vart och jag hoppas att ni uppmärksammar dem --> men här kommer en till; Musketörerna 2+3, Ni har en avgörande roll i mitt liv!

image77


`Å hoj du Fia, nu fick jag lust att råplugga imon, Tack ska du ha! =0)

Lördagsmys (alldeles själv)

Ja, men det gör faktiskt inte det minsta, faktiskt rätt skönt! Fredagskycklingen har blivit framflyttad till lördagen och chillar just nu i min ugn tillsammans med lite créme fraiche, dijonsenap, timjan ´å lite grönsaker. Är för tillfället vrålhungrig efter fjuttiga digestivekex ´å latte under dagen ... Fy, Sophie. Ibland har man det så pass bra att man glömmer bort den där góa och livsnödvändiga maten. Efter maten blir det den nya "Bee Movie", som jag fick av kära Sophie tidigare idag när jag pausade hos henne mitt i blixthalkan. Mm, nu är här faktiskt kyligt. Brrrr! Jep, ska nog göra mej något varmt att dricka till filmen. Supermys!
Dagen har bjudit på mer positivt än den förra! Lååång härlig lördagsfrukost framför teven, avklarad intervju till hemtentan, med en mkt trevlig prick. Långromenad följt av Morfars fika med underbara Lis! Thanks.
Sådär, nu börjar det lukta gott i lyan --> Ha en trevlig helg, det ska jag ha! =0) Imon får jag förhoppningsvis träffa kära Fia (´å givetvis Jojjo) igen! Middag mé de tre musketörerna kanske?!


(O)nödvändig "avskrivning" ... =0)

"Det är storm och snorkallt ute juh" , håller utan tvekan med dej på den Johanna! Är själv i stort behov av en kopp rykande varm choklad, toppad med grädde! Hehee, fast måste nog erkänna att en panodil tillsammans med en jordgubbs strepsils hade gått före chokladen, dock. Vaknade med otrolig halsont och värk i hela kroppen ... rädda mej från infuensan! Please!

Har nyss slagit mej ner på biblioteket efter en otroligt besvärlig "sväng" om skolan. Började dagen på biblioteket med tanken att sitta här till kvällens träning, men när jag vid lunchtid märkte att gaffeln saknades i lunchlådan, ställde mig då inför valet att köpa en macka här eller köra hem. Med nya "nyårstänket" i bakhuvudet så valde jag att ta mitt pick ´å pack, cykla i motvinden, hem till min egen lya och greppa en gaffel och börja käka. I brevlådan hade FEL psykologiboken anlänt ... och ännu en grej hoppade upp på schemat ... göra en retur och beställa RÄTT denna gången. Som grädde på moset blommade vetskapen om min inkompetenta skrivare ut, attans, jag måste till skolan och fixa till dilemmat. Väl där laddar jag ett "utskriftskonto" med pengar, i hopp om att få ut intervjufrågorna i handen. Men ICKE. Bar sedan av till skolbiblioteket där jag tillslut, med hjälp av en klasskompis, lyckades få ut pappret!
 
Visst hade jag njutit mer av en heldag, i lugn ´å ro, på biblan, men konstigt nog så tar jag allt lungt. Kanske bara för att jag inte orkar stirra upp mej ... eller så har jag äntligen lärt mej att inte stressa upp över småsaker som  jag inte har en chans att varken förändra eller påverka. Grattis i så fall! 

ÅTER TILL TENTAN!

Same, same ... but different! =0)

Gott nytt 2008!

Det är alltid en härlig känsla med "nytt år" ... en känsla av nya chanser, att nya tag, nya upplevelser, fräsch kämparglöd, nya vilja att uppnå, prestera och tillsist ny chans att spräcka ännu ett nyårslöfte ... Just det, det där med att hålla löften ... Pyttsan, sådant tror jag inte ens en gnutta på numera! Efter så många försök som ständigt slutar i att man "sviker" sig själv ännu en gång. Löften försvårar bara situationen! Iår har jag istället försökt förändra "tänket" till sådant jag skulle vela se förändras hos mej själv ... det gör allt betydligt lättare!

Det nya har börjat väl. Jag har sovit tills jag vaknat (nästan), tagit med mej lunch till biblioteket, njutit av att bara vara och lagat mat på kvällarna. Har precis käkat hemmagjorda järpar mé ungbakade grönsaker, enkel sallad och ihoprörd tzatziki. Vilket var väldigt mumsigt! Och om någon timme smyger jag ner till Sats ´å känner på maskinerna efter juluppehållet! Har idag på mej att bara njuta innan tentaplugget drar igång ... men det ska jag också försöka "mysa" igenom. Saken är den att jag tycker faktiskt det är skoj när jag väl sitter där ´å känner att jag blir ngt smartare! =0)

Julen har varit heeelt underbar! Hunnit umgås mkt med kära familjen, mysa med vänner, småläst i en ny bok jag fått av mamma och festat till det på nyår! Men ojojoj .., det är faktiskt riktigt skönt att vara tillbaka i Halmstad! Saknar dock Fialotta ´å Jojjo, men när man väntar på ngt gott! Ses snart tjejer!

`Å ... Lisa och Bojjan; TACK för en riktigt skojig fest mé smarrig middag=0) Ses snart igen!


"Det är en konst att se det vardagliga med nya ögon". - Ur Mia Törnbloms "En härlig bok".

Ciao

RSS 2.0