Keso ´å DÖDSLILA

Grovmacka mé Keso och BANAN?! Jaa, visst tusan, det kittlade dödsskönt i kistan! Tillsammans med den saliga blandningen är det fest med Robbie Williams, Cappucino och givietvis IVP´s "Nya"; Bloggen! Fejjan har ju strandat och istället är det Bloggare Bob som njuter i det svalkande vattnet! THIS is future ... WE do believe in! FRÅGAN är ju; hur vi jobbar IVP07-hemsida?! Hade ju werklich inte varit annat än FETMA, Hallelulja!
`Å Hoj, vet ngn om det blir IVP-lir i Hallen idag?! OM?! Så får någon gärna ge info snartast ... eller kanske borde hålla mej på SLOW-nivå lite till ... iallafall till efter ÅRE ... somliga klantar till det någon vecka innan avresa, frågan är juh hur DU tänkte där?! Inte lätt att sitta still med myror i baken?! Som vi IVP:are har!
Samma visa gäller det vid fest ... hade ju bestämt VITT en tid framöver, men det slutar alltid likadant --> I den DÖDSLILA färgen! Bra mycket bättre än skitvit, må jag säga! Skål! ;0)
Det ligger i luften, det där med helg ... OTROLIGT skönt! Har ju sista skjutet kvar på hemtentan, men med liksom andra skjut ... väntar jag in i det sista, där góbitarna framträder! Kvalitet framför kvantitet. En lag som däremot inte verkar på stadsbiblan varav 2 av (7 gånger 60) är effektiv tid ... vilket motsvarar 5 timmars kvantitativ tid ... Haha, Måndagar fungerar däremot annorlunda, där enbart 1/7 är effektiviserat! Vänder vi på steken så utgöäll r biblan en otrolig mängd kvalitet i struntsnack .... En annan hobby vi har! THAT we like A LOT!
Ikväll tar jag paus från IVP-livet ´å återgår till Ystáatmosfären. Taco ´å asgarv -->verkligen inte helt fel, det heller!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0