... . . .. .. .

"It´s like pulling off a bandade, just close your eyes and do it."

It´s my life

Färger, löv, efter tio, träning, sushi!, dans, plugg, filmer, octoberfest, promenader, nybakatbröd, kompisar, chaite, matlagning, glad, kunskap, rosévin, tända ljus, morgontofflor, nyfiken, mjuka kuddar, rutiner?, kostlab, massage!, skidlängtan, jobb, stickning, ny duffel?, psykologiplugg, nagellack, cocktaillördag, sthlm?, musketörer, fokus, kärlek, mössa & vantar, utbildningar, sol, Oslo, saknar, kaffe, med/mot-vind, resa, gjädje, höst, kreaktivitet, foto, fika, klippa/färga?, underbart, kura ihop, spännande, musik, skönt, bråttom, föreläsning, nu!


Svar på; Hur jag gör för att vara världens bästa syster! :0)

Efter hektiska dagar sitter jag här igen. How Lovely, chillichill.
Temat på första inlägget i min nya "nisch" lyder; Hur jag gör för att vara väldens bästa syster. Och förslaget är inskickat av ingen mindre än min helt underbart goa storasyster, Pillan. Du é för gó du! Sitter och smygläser min blogg på arbetstid ... hehe, ska inte skvallra ... det där är HELT RÄTT! Med tanke på att det faktiskt, i dagarna, igår i ditt jobb att kontakta just "Bloggare". Inte för att jag är en bloggare med så värst många läsare men visst, kan jag göra reklam ... skicka mej mer info, så ska FixarDophy fixa! ;0) Nä, skämt ´åsido.

Hm, Hur gör jag nu för att vara världens bästa syster?! Är ganska enkelt faktiskt. Jag anstränger mej inte ett dugg, utan jag följer hjärtat ´å utan att tänka behandlar jag de jag älskar (mest i hela världen) med ett varmt hjärta och kärlek. Det är faktiskt ingen konst. Dessutom underlättar det när personen i fråga, Du, är lätt att älska, för att du är så oemotståndlig, omtänksam, rolig, smart, trygg, fantastisk, förstående och superläcker. ;0)

Att jag idag har kommit att bli "världens bästa syster" har nog en del med Kontraster att göra. Kontrasterna som är så synliga när man sätter dem på avstånd några år. Från att vara ett busfrö, härmapa, jävulslillasyster, tjuv(Lånare) m.m till att faktiskt växa upp och klättra några steg i mognadsstegen, och bli systern som nu är en schysst, omtänksam och förstående kompis ... gör att kontrasterna framhävs och medför att jag idag, Är en helt underbar syster! Det är nog hela sanningen ... Hade jag alltid varit en ängel, så hade du inte märkt att jag är just, såhär Gó! Eller?!

Vi har bildbevis iform av filmer och vittne som utgörs av Mamma och Pappa + kompisar, inte minst gästerna i Norreportskolans matsal, läsåren 99-02. Visst har systrarna Holmberg utmärkt sig i sina dar! Hänglåset som pappa satte på din garderob, tar dock hem förstapriset! =0)

Mm, I alla fall, såhär ligger det till: Är så otroligt glá som har dej! Finns ingen bättre kompis eller syster ... ingen är ens i närheten att utgöra konkurrens. Därför är det lätt att vara, en topnotch-syster!



Vi ses kanske på fredag! Älskar dej.

(O)Nödigt vetande och filosophie ?!

Mm, har börjat fundera lite på att nischa här på sidan, göra den mer intressant, då jag ibland känner att jag skriver om saker som faktiskt inte är så intressanta. Visst, fortfarande skriver jag ju av den anledning att jag mår bra av att få "skriva av mej". Det är så skönt att knappa ner känslor, tankar och tycken, men nu kommer här bli lite mer intressant.  

Min idé är att klura kring och skriva om små och stora livsfrågor och funderingar som ploppar upp i hjärnkontoret ... Varför himlen är blå, hur regnbågen i själva verker existerar, visst finns det aliens, om jag tror på spöken och hur tusan fungerar dagens teknik, egentligen?! Idag tar vi för givet att mobiler, mp3:er och annan tekink finns omkring oss, ... visst förstår jag hur det fungerar, men hur KAN det fungera?! Det är för mig ofattbart ibland.

Yes, nu är det dags att öka allmännbildningen och även filosophiera kring onödiga, men intressanta frågor   ... Är det något speciellt ni vill ha svar på?!



"Ipsa scientia potestas est."


RSS 2.0