ALLT FÖRSVANN ... .. . ...

Ja, som man säger; Efter regn kommer solsken ... tyvärr denna gång även med fortsättning, efter solsken kommer regn, eller JÄTTEOVÄDER, BLIXT `Å DUNDER?! Det är helt otroligt, det får bara inte vara sant, men Jo, det är det ...

Grymt nöjd efter veckors arbete och en slutspurt som upptog hela denna tisdagen ... diskussion och kanonbra slutsatser och stolta över att ha fått ihop, enligt oss själva, en klockren rapport. Äntligten var kursen avslutad och jag kände en stor lättnad. Vad händer då?! Jo, ALLT FÖRSVINNER och det är enbart timmar kvar till seminarie och deadline. What to do?!

YES, har redan gråtit, ringt pappa och sökt igenom datorn på alla möjliga vis ... SURT. Antagligen missade vi spara sista uppdateringen i datorn och endast i SyberSpace .... Hur kan man vara så klantig?! Jo, visst, det är ju lätt att vara efterklok! Men igen, hur jäkla ofattbart kan det bli?! Ah, tror inte det är sant. Måste verkligen sova snart. Söva min sorg.

Nya tag ... tre djupa och på det igen, det är ju ingen C/D-uppsats precis .... Förhoppningsvis har jag lärt mej en läxa och oddsen för upprepning i uppsatsskrivning hoppas jag nu är låååga. 

GONATT.


HÖSTMYS, ... med kola i huvudet.

Det blev en härlig söndag trots allt :0) `Å bättre blir den --> www.sondagsmiddag.blogg.se

Vaknade med svaga ångestkänslor från gårkvällen. Mer än ett år sedan som en festkväll väckt ångestkänslor, så kändes faktiskt lite illa. Bortamatch också , ... på kära Nettans sofflock. Efter oavslutad utekväll stapplade Nettan och jag hem till Repslagaregatan och lilla jag blev nerbäddad i den svarta skinnsoffan, vilka góa vänner man har =0) Spärrade upp ögonen alldeles för tidigt, sträckte mej efter mobilen, 07.36 ... Somnade om ... vaknade aningen senare, sjuhelsikes huvudvärk ... Vatten, vatten, vatten.
Inget som helst fel på kvällens sällskap, helt underbart faktiskt, men vetitusan ... fick in en sådan snefylla, eller ja snarare sneberusning ... blev trött ´å superseg av det annars dopaminhöjjande vinet ... och tillslut var jag nog inget vidare sällskap ... men man kan la inte alltid vara på topp. ;0)

Efter skamgången hem till Bolmens runt tiosnåret hoppade jag snabbt in ´å tog den efterlängtade duschen, vaknade till och skyndade mej till Svea där mina muskotnötter redan satt å´smaskade.TACK Scandic, för den förlängda, helt underbart goda frukosten! Satt och njöt några timmar, lovely. Eftermiddagen fylldes med veckohandling på MAXI mé Nettan, kaffe i solen mé Jojjo ´å höstpill här hemma ... Nya ljus, lite höstlig bordsdekoration, omplantering av blommor, lite rensning i lådor m.m. `Å nu sitter jag, lagom sliten och väntar på veckans söndagsmiddag hos Jojjo ... ÄR VRÅLHUNGRIG! Ser även fram emot några avsnitt av Grey´s Anatomy.



Imorgon kommer Tentaresultaten, nyfiken ... Kommer även hänga hos Elin och skriva klart CBAS:en, Sen, sen är kursen avklarad! Naajs!

Tack för en go helg Nettan, m-nötterna & resten ;0)

PUSS & KRAM
Dophy



Klirr i studentkassan :0)

Tänkte; ah va tusan, får la knappa mej in på banken om siffrorna rört sig annat än neråt ... `Å ser man på ... vinden har återvänt ... jag har medvind och siffrona som jag trodde gått ner (stupat) i takt med att stegen i Halmstad CITY ökade, har istället fått en tillökning med antalet nollor ... Först gårdagen med ett lyckat premiärpass, följt av överraskning i studentkassan ... Vad kommer hända imon?! Kanske får jag ett hångel?! Njaae, skämt ´åsido ... så bra kan det la ändå inte bli?! ;0)

Helt underbart. Inte alls dum idé faktiskt, det där med att ta sig tiden att söka stipendium, eller rättaresagt ... att ha en gullig mamma och syster som hjälper mej att kleta lite bläck på ett formulär. Thanks.
Men, Gott ... detta är jag ju faktiskt värd! Dags att putta in på sparkontot ... eller kanske en resa?! Vi får se ;0)

Sov gott.

/Dophy

Happy face.

Det är så skönt när smilegroparna gör ont. En värk, liksom andra, även den smådånar, ... men i detta fallet lyfter resterande "biverkningar" mej till skyarna. Yeahey. En underbar känsla växer då man ler, helst RIKTIGT STORT med hela fejset ... det spelar ingen roll om man bara sekunden innan varit lite irriterad eller ledsen ... därför att, när man ler, så blir man glá!
 
Igårkväll när jag gick hem kunde jag inte sluta le ... även om jag försökte så var jag dömd att misslyckas ... det kändes
bra, vilket det fortfarande gör. Skitbra. Samtidigt lite fjöntigt ... för alla bara stirrade på mej, fundersamma; "Va tusan har hon fått ikväll?"

Ingen stor grej egentligen ... men faktum är att flera veckor har jag kännt oro och nervositet. INTE likt mej, men så är det. Kanske vikten av att vela göra bra ifrån mej; .... "Man har bara en chans att göra ett första intryck."  Fick bekräftat igår att jag MÅSTE "stirra ner" ´å tro på mej själv även i denna situationen. Det är nog, precis som alla tjatar om, faktiskt min grej, trots allt. Känner en lättnad. I helgen är det FEST ... hehe. "I´ve been slightly absent ... whatever, I´m back in business." 


På tiden.

Jungfrun

24 augusti-22 september


Det är dags att du tar dig i kragen och öppnar energiflödet utåt för att göra färdigt något som borde varit klart för länge sedan. Även om du känner dig begränsad så finns det inget som hindrar dig annat än din egen tanke. Det verkar som att du har kommit in i en period där du likt Jungfrun analyserar allt lite väl mycket i osäkerhet om vad som är rätt eller fel. Men ett ska du veta, det är aldrig fel att vara kär och snart är det en nytändning på gång som heter duga!


ETT MÅSTE!!!


Fattiga eller rika - Denna blogg tillägnas alla hungriga studenter som vill förgylla grå/trist vardag med underbart fantastiskt käk! --> www.sondagsmiddag.blogg.se


Puss & Kram, Dophy

RSS 2.0