Tomteverkstad, Niiice ´å stressiga "shoppers"!

Summering av dagens arbetsdag, vilken gick väldigt fort ´å va väldigt rolig! 9 av 10, faktiskt! Största andelen av folkmassan i butiken är positva och sprider lite julkänsla, medan de där resterande 10% är otroligt stressade, med problem att ens lyfta mungiporna lite ... det är tragiskt. Hett tips; stanna hemma for god sake! Lite stress hör julen till, men i kombination med glädje är att rekommendera!

Förra veckan köpte jag "Anti-julstresspiller" till min kära Mamma, det tycker jag alla mammor kan få ... Det är inte meningen att julen ska bli en last, framkalla nervositet/ångest och framförallt stress - Julen ska vara behaglig! I år har familjen Holmberg för första gången slopat julklappar helt, eller ja nästan iallafall! En ´å annan klapp blir det nog! Istället bär det iväg på liten weekend där vi istället kan umgås. Det är det som betyder något på julen --> Nära ´å Kära!

Jag älskar lördags eftermiddagar, de är så softa, speciellt efter en hel dag på jobbet! Komma innanför dörren, dra på mjukisar ´å mysa i sängen framför teven tills man inte kan hålla ögonen öppna ... Sån skön trötthet. Vet med säkerhet att jag kommer ha träningsvärk i fingrarna imorgon, efter allt jobb i "tomteverkstaden" ... troligtvis kommer värken i käften också, efter allt struntsnack ´å skratt! Men det får man ta - Bara man har roligt!

Dags att sjunka ner! Sup ´å svälj, trevlig helg!

Take care and stay cool!

Kommentarer
Postat av: bakfia

hihi du verkar ha haft en lika rolig dag som jag:) vi hade kul med baket och det snackades en massa! ikväll ska du få smaka på bakfias mästergodis:D kiass

2007-12-15 @ 17:38:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0