Tidsfördrivning.

Ska bli soft att åka hem Nästan en hel vecka! Längtar efter er! Något som däremot är mindre skoj är att man måste lägga upp ett schema för att hinna med allt. Vaccination, tandläkare, blodgivning, pricktest, intervju m.m. Haha, att man inte bara kan åka hem ´å njuta?! Nä! ;0) Men blandat mé festligheter så blir långhelgen säkert hur gó som helst! Måste dock börja packa snart, men palla. Ringde nyss och försökte boka om tågbiljetten hem ´å det gick ju förståss inte, så där brinner "viktiga" studentpengar inne. Det suger.

Ligger hemma i sängen, tittar på nyhetsmorgon ´å käkar långfrulle. Mums! Börjar få lite ångest för folkhälsokursen, har ju faktiskt inte läst så mycket än, har mest myst, tränat ´å jobbat de senaste dagarna. Tentan kommer upp den 8/12, dvs knappa 3 veckor. Helt ok tidsperiod att plugga, men frågan är om motivation är tillräkligt hög för att börja snart, eller om jag kommer skjuta upp det ännu någon vecka. Det är ju faktiskt mycket möjligt.

Dubbelföreläsning idag, how terrific! Nä, men hoppas det blir ganska intressant ändå. Finns ju faktiskt en viss chans. Idag är en lång dag, efter skolan är det SKIFH-möte och dirket efter det blir det dansaerobic följt av packning ´å teve. Niiice.

Nä, nu é det mest flummigt från min sida, så bäst jag slutar knappa på tangenterna.
Have a splendid day!

image48
                                                                                                                  (Heldag mé Cilli -03)
Love, Sophie                

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0