Update.

Jep, då var man hemma igen efter en helg i Göteborg med la familia! Allt är som vanligt kanon, förutom att toapappret börjar ta slut och näsan blivit röd, efter en ett jäkla snorande hela helgen. Jobbigt men helt ok. Känner att man kopplar av på ett visst sätt när man är förkyld, man blir hängig och bara glider me över allt liksom. Skönt. Fast helst hade jag ju varit helt utan en förkyling.

Pernilla kom till Halmstad redan i fredags, superhärligt att bara mysa i staden, uppdatera varandra med livsnyheter, käka gó middag ´å svira lite dowtown på natten! Somnade alldeles för sent för att sedan vakna med tuppen i lördags. 9.00 var frukosten serverad för hela familjen Holmberg ´å därefter bar det av mot Götet.
Helgen har varit gööörmysig och SOLIG! Lite gos med Alvine, mitt nyfödda kusinbran (JÄTTE SÖT), käk ute i skärgården, promenix i staden och en "gungande" natt på båten. När man flytt fältet hemmifrån så uppskattar man verkligen att få umgås med familjen. Love you!

Dagen hemma i Halmstad har också varit SOLIG och lovely! Promenix, loppis ´å varm choklad m. körsbärstomater med Oscar ´å Sophie, långpromenix, festplanering ´å Espresso House(ovanligt) mé Jojjo och avslutningsvis långa telefonsamtal hem till vännerna i Ystad. Vill verkligen inte få novembers teleräkning.
Hem till ystad bär det av nästa helg, ska bli superhärligt ´å träffa alla goingar! Saknar er!

Näru, nu ska jag krypa ner ´å blunda! Måste ladda för en krävande dag på jobbet! --> Dags att skylta och bygga om! (I like A LOT)

Bara en sak till; Fy TUSAN va bra jag har det! Tack ´å Puss&kram till allt och alla som fyller livet med Gósaker, äventyr ´å mening!

I morgon är det en ny dag med nya möjligheter! Enjoy. `Å visst är det fint mé höst!?!

              

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha lite mer än så får du försöka om du ska ta kål på mig. Det var bara uppfriskande att bli påhoppad av en blond pingla. Imorgon är det föreläsning igen...Wohooooooooo!

2007-11-12 @ 23:20:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0