SOM vi lever! ;0)

SOM vi lever! ;0) ... men nu åter till verkligheten! Tvätten är i maskinen, disken från gårdagens söndagsmiddag är bortkörd, frukosten har landat i magen, nyheterna är på ´å snart är det återgång till studierna. Drar mej en aning från att öppna öppna böckerna och hoppas nu på att ett motiverande blogg inlägg ska göra sitt. Att en genomgång av helgens bravader ´å soliga stunder bidrar som startskott till veckans studiemotivation ... vi får se hur det funkar!


              


Helgen har varit ruskigt härlig, den absolut bästa på mycket, mycket länge ... love it. Fredagen började med chill på Bolmens, lite boll-latch, longboard/Rull-åkning och avslutning med grillpremiär i Jojjos trädgård på Kristoffersgatan. Lagom till Daah BBQ kom Andrée ´å hälsade på. Kvällen avslutades mé lite trubadur på Morfars.
I lördags blev det en Klassisk frukostEspresso House innergård, thaimat i picassoparken, volleyboll på Bolmens, några cider på Bull´s, Hämtsushi hos Oscar ´å Sophie, följt av en rejäl skiva med svängen om Morfars och avslut på Mårtenssons slagergolv och chill i baren.
Söndagen började med frukost tillsammans mé Jojjo (up date!!), fortsatte vid sandynorna i Tylösand med fika, powernap och härligt struntsnack! Tillbaka på Bolmens blev det ytterliggare volleybollmatch och sedan knöts påsen ihop med söndagsmiddag hemma hos mej följt av trampolinhoppning och teve. =0)

TACK FÖR EN SJUKT GÒ HELG, dags att återgå till verkligheten!


              

              

         


Kommentarer
Postat av: JOHANNA

att vi gilla helgen=)

2008-04-21 @ 09:41:56
Postat av: sofia

kan vi dra tillbaka tiden lite sådär lagomt mycket så vi får uppleva detta underbara igen..eller?:D i'm lovin´this

2008-04-21 @ 18:53:27
URL: http://musketoren2.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0